Gödi VárosVédők

A legutóbbi önkormányzati választáson bár abszolút második helyen végeztünk a kormánypárt mögött, magunk mögött hagyva az egyéb parlamenti pártokat, az alkalmazott új választási törvény miatt mégis csak egy képviselőnk jutott a testületbe a korábbi három helyett. Következetes pártfüggetlenségünk és szókimondásunk miatt "balos" érában szélsőjobbosnak, "jobbos" érában pedig "komcsinak" tituláltatunk, de ezt már megszoktuk az elmúlt több mint tíz évnyi közszereplés során. Civil honlapunkat itt találod: http://varosvedok.hu

Friss topikok

Nézze meg ezt is!

http://varosvedok.hu http://rabaizita.hu http://bauerzsolt.atw.hu

Testületi ülés: holnap, azaz 2011. november 17.-én, csütörtökön

2011.11.16. 15:22 Atiz67 (törölt)

Holnapra hívta össze a polgármester a képviselőtestület soron következő ülését (szokás szerint 9 órakor kezdődik a polgármesteri hivatal tanácstermében, Göd, Pesti u. 81. sz.). Ha a technika ördöge nem szól közbe, akkor holnap ismét jelentkezünk az élő, első kézből való, "percről percre" tudósításunkkal!

Számunkra, Városvédők számára leginkább azért érdekes a holnapi alkalom, mert végre esküt tehet a szeptember 21-én megválasztott pénzügyi bizottsági külsős tagunk, Rakaczki István. Megválasztásának körülményeiről korábbi bejegyzésünkben olvashatnak. A testületi döntést követő októberi ülésre azonban - legyünk jóindulatúak - elfelejtett neki meghívót küldeni a hivatal, hogy letehesse az esküt (miközben a másik bizottsági tag, a Jobbikból időközben kizárt Megyeri Csaba  meghívásáról nem feledkeztek meg). Így Rakaczki István az elmúlt két hónapban nem gyakorolhatta a bizottsági tagságát, de holnaptól végre ez is megtörténik.

A meghívó mellett most kivételesen az előterjesztések is megtalálhatóak Göd város hivatalos honlapján, így azokat nem mellékelem, csupán a napirendi pontokat másolom ide az érdeklődők számára:

1./ Lakossági finanszírozásból megvalósuló útépítések, útfelújítások – rendeletmódosítási javaslatok

Előterjesztő: Szabó Csaba képviselő

2./ A települési szilárd hulladék ártalmatlanítási közszolgáltatás ellátásáról szóló rendelet módosítása

Előterjesztő: Kovacsik Tamás VKB elnök

3./ Mayerffy utcai nyugdíjas-otthon hatástanulmánya

Előterjesztő: Bertáné Tarjányi Judit főépítész

4./ Támogató nyilatkozat a MÁV-START Zrt részére motorvonat beszerzéshez

Előterjesztő: Markó József polgármester

5./ Igazgatási szünet elrendelése a Polgármesteri Hivatalban

Előterjesztő: Dr. Pintér György alpolgármester 

6./ 2012. évi belső ellenőri munkaterv

Előterjesztő: Dr. Szinay József címzetes főjegyző

7./ Strandöltöző használati melegvíz ellátása és fűtési rendszer kialakítása termálvíz fűtéssel

Előterjesztő: Dr. Hetényi Tamás TESZ igazgató

 Egyebek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://godivarosvedok.blog.hu/api/trackback/id/tr693387369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása